- Köszönetek: 1688
Várakozás
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Sok sikert velük is-és én köszönöm a lehetőséget!
T.:Gábor
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- karancsalja66
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
- Köszönetek: 83
Attila
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Drágák vagytok..nem post,hanem blog készül a témából-és ígérem holnap hajnalban neki is állok!Annyi jó kép készült az akváriumocska készítésekor,hogy megérdemli!:)Csak figyelemfelkeltési célzattal:láttátok már a mester kezét "metálvillázni"?
De én azt hiszem elkészítettem minden idők-magam által készített-legjobb "Pasa kép"-ét is..a holnapi blogban bemutatom!
Köszönöm megértéseteket-egyenlőre úgy pörgök mint az a bizonyos tehén által "megtisztelt" ventillátor-én azonban örömet szórok!:)Nehéz lesz az év hátralévő részében elfeledni a mai napot..de ahogy halványul majd,ismét ráduplázok:jövőre viszont látogatjuk őket!
- mark24
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- Köszönetek: 107
Nem is kérdezem, hogy sikerült, mert ahol ilyen jó a társaság, az csak fenomenális lehet!
Úgyhogy hajrá, ne hagyd pihenni a billentyűzetet, verd szét gyorsan, várjuk a beszámolót, és extra Halőri hosszúságban!
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 374
Örülök, hogy jól sikerült a találkozás, de azért tőled szokatlanul szűkszavú volt a legutóbbi bejegyzés...
Kéretik mindent részletesen elmesélni, különös tekintettel az üvegragasztásra, halazásra. Mondanom sem kell, hogy mindannyiunk nevében kérerm, hogy fotókkal bőséggel illusztrált beszámolót várunk.
Bocsáss meg a kérések sokaságát, de a jóhoz könnyű hozzászokni, márpedi Te magasra állítottad az élménybeszámolók mércéjét.
Szóval, mi lesz már, ragadj klaviatúrát!
Mary
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Igen jólesik hogy a végigolvasásom után még erőt éreztetek egy kommentre is-ritka ahol megbecsülik manapság a szókimondó őszinteséget,a zsigerig hatoló érzéseket.
Hölgyem,uraim:köszönöm szépen..de azt hiszem maradnék én inkább az aki vagyok:Gábor..a ti halőrötök,az izgő-mozgó coryfan.:)További kellemes estét,talán még ma egy más topicban meg is mutatom hogyan csinálja a mester az akváriumokat!
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Egyáltalán semmit nem olvastam még sehol késő délelőtt-a blog írása óta...Viszont most kezdődött az az időszak,amikor a visszaút miatt izgulhatunk közösen.Pasa mesterünk,és kedves párja 19.15 környékén elbúcsúzott családomtól,és megkezdték visszaútjukat a civilizációba!
Egy rendkívüli napnak van most majdnem vége....a rengeteg idegelős készülődés,a sok eltervezett téma mind-mind értelmet nyert abban a pillanatban amint kis kék csodaautójukkal-csodálnám ha én beférnék családostól;)-bekanyarodtak az ekkorra már vendégvárón kitárt nagykapunkon.A mosolyok ideje következett..a sütik pedig sorra kivégzésre kerültek!
Nagy meglepetésemre még kissé bezárkózós természetű kisebbik fiam is kétszer kezet rázott a mesterrel...a nagyobbak pedig szájtátva figyelték az elhangzó beszélgetéseket.Éva néni rabul ejtette a gyermekeket az Origami professzionális bemutatásával..a lányunk azóta már mindent hajtogat!
Halaztunk is...de nagyon keveset:(Bár ha belegondolok hogy hét óra volt mindössze az egész,akkor azt kell mondanom elég volt ez 24 órára is!
Irtózatos élmény..rengeteg erőt,és kitartást ad az,amikor az embert olyan társa látogatja meg akit mesterének tart-sőt..valamennyien tarthatjuk is annak!
Végezetül nézzetek meg egy képet amint elhelyezkedtek nálunk-hogy aztán pillanatokon belül már szétszéledjen mindenki a lakás minden zugába!
A bableves bejött azt hiszem...a sütik is talán fogyaszthatóak voltak/nem is tudom,maradt?
Hazafelé remélem pontosan olyan jó útjuk lesz,mint idejövet...óvja őket az összes idevágó "személyiség!"
Köszönök mindent Gyula...tündéri volt Éva néni-köszönjük a látogatást!
Tisztelettel:Gábor
- karancsalja66
- Nem elérhető
-
Attila
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 374
Mary
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 486
Amúgy nem gondolkoztál még azon el hogy irj egy könyvecskét. Szerintem nagyo ütös lenne.
Tommy
- karancsalja66
- Nem elérhető
-
Attila
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Eljött hát a nap...no nem az ünnepre gondolok,bár e nap számomra más tekintetben is az lett.
Fórumtársammal,elnökünkkel-és valamennyiünk jó szívű segítőjével mára beszéltünk meg találkozót itt,a lakásunkon.T.Pasaréti Gyula úr,mindannyiunk Pasája ma várható.....
Vajon kell-e említenem hogy mennyire izgulok..hogy mennyire vártam-ugyanakkor féltem is e naptól?Ugye nem....ti magatok is így lennétek,ha egyszer csak az ismételt személyes találkozásra kerülne a sor?:)Vágom...bár már találkoztunk,de eleddig mindig csak nála...én elfogultan álltam a haloda előtt,néha be-bekukkantva a benti csodavilágba-ma pedig ő ismerkedhet meg a családommal,hobbimmal.Jól tudom hogy állandó derűje ma sem fog alábhagyni..és ma sem az a nap lesz amikor bármi csalódás érhetne-mégis szorongok.Szorongok,mert életemben először láthatom őt,és kedves párját vendégül.
Az egész család mint a méhkas..minden pilanatban megláthatjuk kis autóját,amint felfelé araszolva az utcánkban keresi a házszámot....én a legéberebb kutyát meghazudtolva innen a gép elől is a kinti zajokat fürkészem,a legkisebb autózörejre is rögvest "befeszülök".Talán érthető ha poénnak fogom fel most azt,hogy a szomszédunkban autószerelők dolgoznak..a fenébe,minden percben autók indulnak,motorok neszeznek!
Vajon tudják-e az úton vele szemben elhaladók hogy ő kicsoda?Hogy amerre jár,ott díszhalakat tartó hobbisták várják az ország minden pontján?Nemigen hiszem....de mi akik várjuk őt,átérezzük a várakozás varázslatos óráit-perceit.....
Na most!De nem-mégsem ő jön még.....esetleg már ez ő?Affenébe csak a szomszéd megy gyertyát égetni.....Az ebadta srácaink percenként tuningolnak azzal,hogy jött..Pasa jött!:)A kislány mindkét fiún túltesz..Ő már kétszer mondta el hogy pontosan milyen autó állt be udvarunkra-és tudja hogy milyet várok!
Na.....most kinézek!Érzem..érzem.....de rosszul.Nem bírom ki a várakozás feszültségét-és ha baj van,esetleg eltévedtek it a borsodi dombok között?Felhívom hát....még 35km.Ok...minden ok,rendben vannak,nincs gáz....
Így hát tudom:még max.fél óra,és végre..valahára megláthatják hogy és hol élünk,mit csinálok azokkal a gyönyörű halakkal melyeknek nagy része tőle-vagy éppen tőletek származnak.Segít...szállítja halaimat,eleségeimet....visszfuvarban viszi nektek az emelőket,a halakat-garnélákat.
E rövid valós idejű blogban csak azt szerettem volna leírni amit gondolok most..amit ti is érezhettek majd,ha felétek közeledik mesterünk.Várok hát....és már nem is soká!:)
Adja isten hogy hazafelé is ilyen szerencsés útjuk legyen-de addig még rengeteg élmény vár rám..én már csak tudom!:)
Izguljatok velem..amint időm engedi pár képpel nektek is megmutatom a történéseket-feltéve ha eszembe jut a nagy drukkolás közben fotózni!:)